Holistische fysiotherapie

Holistische fysiotherapie

Fysiotherapie en (lichaams)- bewustwording.

“Door de signalen die je lichaam geeft te (h)erkennen en interpreteren kun je niet alleen de stappen zetten om weer van je klacht af te komen maar kun je ook met meer (bewegings)vrijheid in het leven staan!” Ik begeleid je hier graag in!

De essentie vinden of verhelderen, is iets waar ik graag mee help.

Ik werk ruim 17 jaar als fysiotherapeute en heb me gespecialiseerd in lichaamsbewustwording, het doorbreken van patronen bij stress en balanstraining.

In mijn fysiotherapeutische behandelingen richt ik me niet alleen op het verminderen van “klachten”. Ik neem mensen mee op onderzoek in hun lijf om te kijken wat het lichaam hen aangeeft met die klachten. Klachten zie ik als signalen die het lichaam geeft op het moment dat je weg raakt van je essentie.

Hierbij worden fysiotherapeutische methoden zoals coaching, oefentherapie en massage. gecombineerd met balanstraining, bewustwording, lichaamswerk, inuitieve massage en Acces Bars. Waardoor er herstel plaats vinden op een dieper nivo.

Mijn kracht ligt er in mensen de signalen (klachten) van hun lichaam te laten (h)erkennen en verstaan; te laten voelen wat het lichaam hen wil vertellen met de signalen die het geeft. Mijn ervaring is dat hierdoor niet alleen het contact met hun lichaam verbetert, maar de mensen ook zelf zicht krijgen op de oorzaak van de klacht. Het gevolg daarvan is dat ze gemotiveerd zijn dingen te veranderen. Met als resultaat dat de klachten verdwijnen. En niet alleen dat. Mensen hebben dan de sleutel in handen naar meer algemeen welbevinden.